NOUTĂȚI

NOU - Rulouri exterioare Schlotterer


Rulourile exterioare sunt rezistente la coroziune, expunerea la precipitatii si raze solare. Rulourile sunt proiectate sa fie sigure si ecologice. Rulourile au cortina din lamele de 37 mm inaltime si 8,5 mm grosime si sunt oferite in mai mult de 20 de culori. La cerere, rulourile exterioar...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

Usi interioare


Usile interioare realizeaza conectarea spatiilor, ofera protectie, confort, izolare fonica si termica. Constructiv, usile pot fi usi pe toc simplu sau usi cu captuseala si pervaze care imbraca grosimea peretilor adiacenti. Foaia de usa poate fi executata ca si blat sau cu ochiuri de geam. Odat...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Intretinere lemn


Pentru o rezistenta si o durabilitate sporita, tamplaria de lemn expusa factorilor de mediu extern (soare, ploi, praf, ger, fum, etc) necesita verificari si intretineri periodice (de doua ori pe an). Finisajul ferestrelor de lemn este executat in trei straturi (bait, grund, lac), grosimea acestui...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

Esente lemn


  Speciile de lemn folosite in tamplarie pot face parte din familia rasinoaselor sau a foioaselor.  In cele ce urmeaza vom incerca sa va prezentam cateva informatii legate de esentele folosite.   PIN NORDIC  Pinus sylvestris (Pinaceae) Pinul este un gen de&n...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Avantajele tamplariei lemn-aluminiu


In materie de tamplarie lemn-aluminiu putem spune ca inca din denumirea ei reiese faptul ca combina avantajele oferite de cele doua materiale: lemn si aluminiu. Asadar, pentru ferestre si usi de calitate superioara, aceasta poate reprezenta o alegere mai mult decat potrivita. Iata de ce: sinte...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

18 avantaje ale lemnului compozit (WPC)


Pe langa o curte sau gradina frumos ingrijita, o terasa eleganta, moderna este mai mult decat necesara. Cafeaua de dimineata sau intalnirile de seara cu familia si prietenii pe terasa inseamna relaxare si confort, stari pe care cu totii ni le dorim. Lemnul compozit este un produs nou in Europa si...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Umiditatea


Aerul din interiorul locuintelor contine intotdeauna vapori de apa, care de obicei sunt invizibili. Cu cat este mai cald aerul, cu atat poate contine mai multi vapori de apa - dar exista o limita in ceea ce priveste cantitatea de vapori pe care o poate contine pentru o temperatura data. Cand ace...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

Despre sticla


Geamul termoizolant reprezinta cea mai mare suprafata din ansamblul tamplariei, prin care pierderile de caldura pot fi cele mai mari intr-o constructie. Utilizand geamul termoizolant se reduce consumul energetic concretizat prin reducerea pierderilor de caldura in perioada de iarna, iar vara pri...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Despre lemn


Omul are multe chipuri.  Lemnul are multe chipuri. Lemnul nu foloseste nici o strategie. Lemnul nu se prezinta, nu-si pune masti falsificatoare ale sinelui in functie de diferitele situatii.  Lemnul nu doreste sa se infatiseze nimanui.                                   ...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT