NOUTĂȚI

Cautam coleg Montator tamplarie!


Fiind o echipa entuziasta, ne propunem o abordare diferita si profesionista a amenajarilor exterioare si interioare, oferind o gama larga de produse si servicii de consultanta, proiectare, montaj si intretinere. Stilul unic ne defineste si se reflecta in toate lucrarile noastre, prin inovatie, creat...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

NOU - Rulouri exterioare Schlotterer


Rulourile exterioare sunt rezistente la coroziune, expunerea la precipitatii si raze solare. Rulourile sunt proiectate sa fie sigure si ecologice. Rulourile au cortina din lamele de 37 mm inaltime si 8,5 mm grosime si sunt oferite in mai mult de 20 de culori. La cerere, rulourile exterioar...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Placari exterioare cu thermowood


O modalitate practica, din ce in ce mai prezenta in mediul urban, o reprezinta definirea personalitatii moderne a unei cladiri, prin fatade ample, placate cu diferite materiale lemnoase sau  compozite. Avantajul major al unei asemenea fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu so...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

Usi interioare


Usile interioare realizeaza conectarea spatiilor, ofera protectie, confort, izolare fonica si termica. Constructiv, usile pot fi usi pe toc simplu sau usi cu captuseala si pervaze care imbraca grosimea peretilor adiacenti. Foaia de usa poate fi executata ca si blat sau cu ochiuri de geam. Odat...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Pluta in designul interior


Pluta este scoarta stejarului de pluta (Quercus Suber), ceea ce inseamna ca este un tesut natural 100%. Structura sa consta in celule microscopice in forma de fagure din suberina si lignina, pline cu aer. Alti compusi identificati in compozitia sa chimica, dar in cantitati mai mici, sunt polizaharid...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

Intretinere lemn


Pentru o rezistenta si o durabilitate sporita, tamplaria de lemn expusa factorilor de mediu extern (soare, ploi, praf, ger, fum, etc) necesita verificari si intretineri periodice (de doua ori pe an). Finisajul ferestrelor de lemn este executat in trei straturi (bait, grund, lac), grosimea acestui...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Esente lemn


  Speciile de lemn folosite in tamplarie pot face parte din familia rasinoaselor sau a foioaselor.  In cele ce urmeaza vom incerca sa va prezentam cateva informatii legate de esentele folosite.   PIN NORDIC  Pinus sylvestris (Pinaceae) Pinul este un gen de&n...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

NOU - Placari interioare


In ultima perioada, placarile interioare sunt din ce in ce mai folosite, datorita aspectului elegant si original  al acestora, ce transmite caldura si naturalete, fiind usor de imbinat cu orice  stil: calsic, rustic sau modern, al designului interior. Peretii interiori si finisajul aces...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Avantajele tamplariei lemn-aluminiu


In materie de tamplarie lemn-aluminiu putem spune ca inca din denumirea ei reiese faptul ca combina avantajele oferite de cele doua materiale: lemn si aluminiu. Asadar, pentru ferestre si usi de calitate superioara, aceasta poate reprezenta o alegere mai mult decat potrivita. Iata de ce: sinte...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

18 avantaje ale lemnului compozit (WPC)


Pe langa o curte sau gradina frumos ingrijita, o terasa eleganta, moderna este mai mult decat necesara. Cafeaua de dimineata sau intalnirile de seara cu familia si prietenii pe terasa inseamna relaxare si confort, stari pe care cu totii ni le dorim. Lemnul compozit este un produs nou in Europa si...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT