Usi interioare

Usile interioare realizeaza conectarea spatiilor, ofera protectie, confort, izolare fonica si termica.

Constructiv, usile pot fi usi pe toc simplu sau usi cu captuseala si pervaze care imbraca grosimea peretilor adiacenti.

Foaia de usa poate fi executata ca si blat sau cu ochiuri de geam. Odata aleasa textura dorita (a lemnului sau/si a sticlei), toate usile suporta personalizare de mai multe tipuri: insertii metalice, decupaje, vitralii, in functie de destinatia spatiului amenajat si de conceptul amenajarii de interior. Selectia noastra de materiale si proceduri asigura o mare mobilitate pentru un design de interior armonios. Modelul usii poate fi ales din mai multe modele de referinta sau poate fi complet personalizat dupa dorinta clientului.

Manerele pot fi alese dintr-o mare varietate de modele, direct din cataloagele producatorilor, care satisfac atat exigentele  estetice ale beneficiarilor si arhitectilor, cat si specificatiile tehnice necesare pentru o excelenta functionare.

In materie de usi, lemnul este de preferat, in numele multiplelor avantaje pe care le prezinta:

  1. Usile din lemn sunt rezistente in timp, ofera stabilitate dimensionala si suprafete rezistente in timp. Astfel de usi se pot incadra perfect in cadrul unei case cu iz rustic, cat si intr-o casa moderna, incadrarea lor este posibila si estetica fara prea multe alte implicatii. Testul timpului se vede si la intretinere, folosind produse specifice pentru lemn isi pastreaza aspectul lucios pentru timp indelungat.
  2. Usile din lemn fac un echilibru perfect cand vine vorba de durabilitate si cost. Se justifica totul prin prisma faptului ca este un material de lunga viata. Piesele din lemn pot dura si pana la 100 de ani.
  3. Usile de lemn ofera izolare fonica si termica superioara.
  4. Usile interioare pot avea modele, design, combinatii de texturi, forme si culori diverse, astfel asigurand o varietate ce multumeste orice pretentie si gust.

Esteticul si tehnicul  sunt armonizate in produsele noastre si dau nastere unor articole de inalta calitate si stil.