ETA BIG 92mm

Usile glisante sau culisante sunt un atribut al caselor moderne, care delimiteaza si separa discret diverse incaperi sau zone de activitate, contribuind totodata la marirea vizuala a spatiului. De asemenea, in cazul locuintelor, usile glisante pot fi amplasate si la granita cu exteriorul, inlocuind o parte dintr-un perete. Daca veti opta pentru acest tip de usa in zona livingului sau bucatariei care dau spre gradina, va veti bucura din plin de lumina naturala.

Usile glisante au un sistem de functionare usor si practic, spre deosebire de usile clasice, obisnuite, acestea pot fi accesate mult mai usor si mult mai repede. Avand un design functional, acestea sunt disponibile intr-o gama variata de modele, toate functionale si usor de incadrat, in orice tip de design interior.

Usile glisante permit deschideri mai mari si  nu ocupa spatiu in incapere, deschiderea facandu-se prin culisare intr-un plan paralel cu cel al ramei. In pozitia inchisa, cerceveaua calca pe garnituri, ceea ce ii permite o etansare excelenta, iar manevra de deschidere se realizeaza usor.

  Cere Ofertă

Alte produse