NOU - Placari interioare

In ultima perioada, placarile interioare sunt din ce in ce mai folosite, datorita aspectului elegant si original  al acestora, ce transmite caldura si naturalete, fiind usor de imbinat cu orice  stil: calsic, rustic sau modern, al designului interior.

Peretii interiori si finisajul acestora reprezinta una dintre problemele principale cu care ne confruntam cu totii atunci cand amenajam un spatiu. Daca o incapere cu peretii placati in intregime cu lemn poate parea ca aminteste prea mult de o cabana de munte, sau ca se supune in intregime stilului rustic, o camera in care regasim mai putin lemn pe pereti, se face imediat remarcata. Iar cand spunem  mai putin, nu ne referim doar la un singur perete acoperit de lambriuri sau panouri de lemn, ci chiar la lemn regasit in design-uri creative si, adesea, surprinzatoare: modele geometrice sau chiar modele obtinute din lemn de diferite culori.

Lemnul exotic este mereu o garantie a nobletii. Placajele cu bambus sau cocos sunt create si procesate astfel incat sa-si mentina frumusetea naturala si sa sublinieze natura exotica acolo unde sunt utilizate.

Tapetul din pluta este un produs natural și ecologic, se intretine usor si ofera o foarte buna izolare termica si acustica.

Aspectul acestor placaje este original, cald și plin de naturalete, fara a mai vorbi de impactul redus asupra mediului. Sunt solutii inedite si prietenoase cu mediul inconjurator.