Schlotterer Alu

Rulourile exterioare din aluminiu sunt rezistente la coroziune, expunerea la precipitatii si raze solare. Rulourile sunt proiectate sa fie sigure si ecologice. Rulourile din aluminiu au cortina din lamele de 37 mm inaltime si 8,5 mm grosime si sunt oferite in mai mult de 20 de culori. Profilele fixe sunt din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic. La cerere, rulourile exterioare pot fi vopsite in orice culoare din paleta RAL.
Datorita gamei largi de culori si design, rulourile pot fi considerate un element decorativ original al faţadei, subliniind caracterul exclusiv si stilul modern al casei.

Modalitati de montare a rulourilor: Rulourile exterioare  pot fi instalate la deschiderea usilor si ferestrelor, atat in afara cat si in interiorul acestora, luand in considerare particularitatile arhitecturale si de design ale constructiei. Instalarea de sisteme de rulouri poate fi planificata in etapa de construcţie, precum şi dupa ce cladirea a fost construita. Rulourile pot avea carcasa inclinata la 45 de grade sau built-in "invizibil" – rulou tencuibil. 

Protectie solara: Rulourile va aduc racoare in zilele calduroase si ofera protectie perdelelor, mobilierului si obiectelor din casa, protejandu-le de razele solare.

Protectie la intemperiile atmosferice: Rulourile va protejeaza ferestrele impotriva fenomenelor atmosferice (ploaie, zapada , grindina, vant puternic). Crengile rupte si orice alte obiecte luate de un vant puternic, nu vor deteriora ferestrele sau usile dumneavoastra.

Protecţia impotriva privirilor indiscrete: Rulourile exterioare va ofera sansa sa va bucurati de viata privata in casa sau in apartament. Intimitatea se va afla sub o protectie excelenta.

Economisirea energiei: Atunci cand cortina ruloului este coborata, ruloul exterior se comporta ca o bariera termica,  protejand incaperea de diferentele de temperatura dintre interior si exterior. Va mentine rece in zilele calduroase si cald in zilele reci. Acest lucru contribuie cu pana la 20% la economisirea de energie.

Protectia la zgomot: Rulourile exterioare asigura reducerea nivelului de zgomot in camera pentru o petrecere confortabila a timpului dumneavoastra. Aceasta protectie este posibila deoarece se utilizeaza profile din aluminiu izolate cu spuma poliuretanica.

Automatizarea rulourilor asigura controlul cel mai convenabil si multifunctional; prin apasarea unui singur buton puteti controla simultan toate rulourile sau doar pe cel dorit la un moment dat. Puteti face acest lucru stand pe canapea, in pat sau la masa. Sistemele inteligente de control prin unitati de comanda programabile, senzori de lumina si termica sau senzori meteorologici, asigura un nivel avansat de confort. 

  Cere Ofertă

Alte produse